Wie wij zijn

Wie wij zijn
Oase is een gemeente in Anna Paulowna met ongeveer 180 leden. Wij komen op zondagochtend samen in een voormalige bibliotheek die op een gezellige manier is ingericht. Jong of oud, getrouwd of single, pas bekeerd of al lang gelovig: iedereen is welkom. Jij dus ook!

Meer van Zijn Geest
Oase is een gemeente die in de eerste plaats verlangt naar meer van Gods Geest. Daarom strekken wij ons uit naar wat Hij wil doen en is er veel ruimte voor de aanwezigheid van God. Dat zie je terug in de samenkomsten.

Warm bad
Oase is een warme gemeente. De sfeer wordt ervaren als een warm bad, een plek waar je welkom bent. Wij vinden het heel belangrijk om er voor elkaar te zijn, tijd te nemen om elkaar te leren kennen, elkaar te bemoedigen, voor elkaar te bidden en samen uit te zien naar verandering. 

Lofprijs en aanbidding
Oase is een aanbiddende gemeente. Door God te aanbidden wordt Hij groter in ons denken. En als wij Hem aanbidden scheppen wij een omgeving waar de hemel de aarde kan raken. Daarnaast is aanbidding en lofprijs bovenal de uiting van onze dankbaarheid voor Zijn Liefde voor ons.