Oase Kidsclub

De groepen zijn ingedeeld naar verschillende leeftijden en hebben hun eigen lokaal. Alle kinderen gaan eerst om 10.30 uur met hun ouders mee naar de samenkomst. Na een aantal liederen gaan de kinderen en kinderwerkers naar hun eigen lokaal.

lammetjes

EVF_5399

Lammetjes:
De baby’s en peuters tot 3 jaar hebben hun eigen aangepaste ruimte. Er zijn altijd 2 verzorgsters aanwezig om op ze te passen. Er wordt gespeeld, geknuffeld, gezongen en met de oudere kindjes geknutseld. Bedje, boxen en speelgoed zijn aanwezig.
 Wel graag zelf luiers, tuitbeker, fruithapje e.d. meenemen. Direct na de dienst mogen de Lammetjes weer worden opgehaald.

prinsen(3)

Prinsen & Prinsessen: 
Kleuters (onderbouw) vanaf 3 jaar t/m groep 2.
 Zij hebben een aangepast programma met veel ruimte om te spelen. Ook hier zijn altijd 2 leidsters aanwezig.


gideonsbende(1)
Gideonsbende:

Dit zijn de kinderen van de middenbouw, groep 3, 4 en 5 met een eigen programma en spel.

schatgravers(1)
Schatgravers:
Dit zijn de kinderen van de bovenbouw, groep 6, 7 en 8. Ook zij hebben een eigen programma dat op hun leeftijd is afgestemd. Ze hebben veel vragen, waar ook de ruimte voor is.

Wat doen we tijdens de kinderdienst:
De bedoeling van deze kinderdiensten “op maat” is, de kinderen bij Jezus te brengen. Ze de verhalen te leren uit de Bijbel en uit te leggen en samen bezig te zijn om te ontdekken wie Jezus is, wat Hij voor ons heeft gedaan en wat Hij vandaag nog steeds voor ons betekenen wil. Zij leren wat bidden is, hoe ze de Bijbel kunnen leren begrijpen en hoe ze voor elkaar kunnen zorgen. Verder zijn er knutselactiviteiten, doen ze spelletjes, zingen ze, en voor wie wil kan dansen ze, enz. Een paar keer per jaar hebben ze een Kinderfeest, Kerstfeest, Slotfeest, etc.

U bent zelf niet gelovig, maar…
Veel ouders zeggen: “Mijn kind moet later zelf maar beslissen of hij/zij wil gaan geloven in God”. Daar kunnen wij helemaal achter staan. Ieder mens moet zelf een keuze maken of hij/zij God wil dienen, maar hoe kun je een keuze maken als je niets weet van God? Daarom is het belangrijk dat kinderen al jong leren wie Jezus is en wat Christen-zijn inhoudt, zodat ze, zo gauw de tijd daar is,  een keuze kunnen maken. Wilt u uw kind(eren) laten kennismaken met de Bijbel?

Ze zijn van harte welkom!