Samenkomsten

Samenkomst tijdens corona
In verband met het coronavirus is de samenkomst tot nader order door middel van aanmelden via eventbrite.nl.
Klik op onderstaande knop om u aan te melden. Registreren is verplicht.

image

Zondagmorgen
Iedere zondagochtend om 10.00 uur komen mensen uit Anna Paulowna en omgeving samen in Oase. Daar hebben we met elkaar een samenkomst waarin de aanwezigheid van God centraal staat. Ben je nog nooit bij ons geweest? Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken!

Onze samenkomsten
Tijdens een samenkomst nemen we altijd tijd om God te aanbidden onder leiding van ons muziekteam. Vervolgens deelt een spreker vanuit de Bijbel een boodschap met ons. Er zijn sprekers vanuit Oase, maar ook sprekers van buitenaf. Na de samenkomst hebben we contact met elkaar in de lounge, waar we koffie en thee drinken en elkaar leren kennen.

Altijd een luisterend oor
Na de dienst staan er gebedsteams voor je klaar. Bij hen kun je terecht voor gebed, bijvoorbeeld als je ziek bent, je problemen hebt of je gewoon bemoedigd wilt worden. Het kan ook zijn dat je vragen hebt of iets moet regelen in de gemeente. Bijvoorbeeld: je wilt bezoek, een gesprek, je laten dopen, je kind(eren) op laten dragen, je huwelijk in laten zegenen. Dat kun je na de dienst bespreken en naar de informatiebalie bij de ingang lopen. Natuurlijk kun je ook altijd een mail sturen naar secretariaat.oase@gmail.com.

 
image
image
image
 

Kom je ook de samenkomsten bezoeken op zondagmorgen vanaf 10:00 uur? Je bent van harte welkom!