Punt van Contact

PUNT VAN CONTACT
De kracht van gebed.

De OASE is weer open vanaf 6 augustus 2021 voor persoonlijk Gebed.

Voor wie?
Heb je hulp nodig, zie je het niet meer zo zitten of word je overspoeld door verdriet, zorgen, eenzaamheid, een uitzichtloze (financiële) situatie, stress, ziekte of angst? Jij of iemand anders verlangt naar innerlijke genezing en rust? Ben je op zoek naar God? Kan je zelf de woorden niet vinden en vind je het fijn als er iemand met je bidt? Schroom dan niet en kom naar Punt van Contact. Wij luisteren naar je en gaan voor je bidden. Alles onder strikte geheimhouding en integer, zodat je je bij ons veilig en geborgen voelt, een plek waar je vernieuwd en hersteld mag worden. `Punt van Contact` is mensen in contact brengen met God de Vader.

Wanneer?
Iedere 1ste vrijdagmiddag van de maand tussen 15.00 en 17.00 uur is het gebouw van de OASE open voor iedereen die persoonlijk gebed nodig heeft. Daarnaast kun je ook ’s avonds tussen 19.30  en 21.00 uur komen op afspraak bel of Whatsapp dan naar: +31654602973.

Zijn er kosten?
Je bent van harte welkom om God uit te nodigen in jouw situatie. Je kunt zo binnen lopen of een afspraak maken.
Het is gratis en voor iedereen.

Waar kan ik naartoe?
Adres:
Charismatische Vernieuwings Gemeente OASE
G.C. van Balen Blankenstraat 11
1761 DG Anna Paulowna

Bijbelteksten over de kracht van gebed

Verder zeg Ik u dat, als twee van u op de aarde iets, wat dan ook, eenstemmig verlangen, het hun ten deel zal vallen van Mijn Vader, Die in de hemelen is.
Mattheüs 18:19

Daarom zeg Ik u: alles wat u biddend begeert, geloof dat u het ontvangen zult, en het zal u ten deel vallen.
Markus 11:24

En dit is de vrijmoedigheid die wij hebben in het toegaan tot God, dat Hij ons verhoort, telkens als wij iets bidden naar Zijn wil.
1 Johannes 5:14