Alpha cursus

Alpha Cursus : Ontmoeten, Vragen en Ontdekken!

Wat is Alpha?
De Alpha cursus biedt de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en gezellig. Wereldwijd volgen jaarlijks miljoenen mensen de Alpha cursus.

Voor wie?
Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?
Bij de Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke nieuwe mensen en het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?
Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag of Alpha-weekend. In elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:
– Is er meer?
– Wie is Jezus?
– Bidden: waarom en hoe?
– De Bijbel lezen: waarom en hoe?
– Hoe zit het met de kerk!

Praktisch
Wanneer: Vanaf 13 januari 2022

Inloop en maaltijd: 18.45 – 19.45 uur, aansluitend cursus tot 21.30 uur
Kosten: de Alpha-cursus is gratis

Waar:
CVG Oase

C.G. van Balen Blankenstraat 11
1761 DG  Anna Paulowna
Routebeschrijving

Info en aanmelden:
– Via onderstaand formulier

– Per mail : secretariaat.oase@gmail.com
– Per telefoon : (06) 14641206

Welkom!
Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha in Oase te Anna Paulowna. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt meer informatie.

Alpha cursus aanmeldformulier

One thought on “Alpha cursus

Comments are closed.