Zondagmorgen

Oase, een kerk voor jou?

Iedere zondagochtend om 10.30 uur komen mensen uit de Gemeenten Hollands Kroon, Den Helder, Schagen en omgeving naar de Oase om samen te zingen en God te aanbidden onder leiding van ons muziekteam. De Oase wil een kerk zijn voor deze tijd, voor jong en oud. We luisteren op zondag naar sprekers uit de Oase of sprekers die van buitenaf uitgenodigd worden en die de Bijbel uitleggen. Daarna hebben we contact met elkaar in de lounge, waar we koffie en thee drinken en elkaar leren kennen. We vinden het heel belangrijk om er voor elkaar te zijn. Tijd te nemen om elkaar te leren kennen, elkaar te bemoedigen en voor elkaar te bidden en samen uit te zien naar verandering. We willen dat mensen zich welkom voelen en tot rust kunnen komen. 
We besteden veel tijd en aandacht aan onze kinder- tiener- en jeugdprogramma’s. Zij hebben hun eigen programma’s die op hun leeftijd zijn afgestemd.

We nemen graag de tijd voor je

Zijn er problemen, wil je een gesprek en/of gebed, of ben je ziek en heb je gebed nodig? Ook op zondag staan wij voor je klaar na de dienst. Wil je een kind van God worden? Ook dat is mogelijk. We brengen je graag in gebed bij God. Wil je bezoek, een gesprek, je laten dopen, invoegen in de Gemeente, je kind(eren) op laten dragen, je huwelijk in laten zegenen? Je kunt iedere zondag na de dienst naar voren komen om daar over te praten.

God zoeken en vinden


Regelmatig bezoeken nieuwe mensen de Oase; ze komen luisteren naar het Woord en genieten van de aanbidding, dat is niet zo raar want ook al ben je niet ingevoegd in de Oase, iedereen is welkom! Ook als je niets weet of niets begrijpt van “het geloof” ben je van harte welkom. Weet je wat zo mooi is? Geloof komt door het horen van het Woord van God, zegt de Bijbel in Romeinen 10:17. Daarom komen wij bij elkaar in de Oase en ook jij bent daarbij uitgenodigd. Want God houdt ook van jou!

EVF_5394EVF_5399

EVF_5398EVF_5396