Oase Teenagers

Oase Teenagers

Onze tieners zijn op een geweldige ontdekkingstocht in het leven. Als kerk mogen wij aansluiten bij hun vragen en ze helpen Gods plan voor hun leven te ontdekken. We willen de tieners uitdagen en toerusten om te bouwen aan een diepe relatie met God en mooie vriendschappen met elkaar op te bouwen.Wij ervaren dat de groep tieners in onze kerk het volgende het hardst nodig heeft: Het kennen van Jezus en connectie met anderen leeftijdgenoten.

Make a choice
Het leren kennen van Jezus willen we de focus laten zijn binnen het tienerwerk. Dit omdat we ernaar verlangen dat tieners geestelijk sterk komen te staan. Juist in de tienerfase maken tieners bepalende keuzes voor de rest van hun leven. In hun kindertijd hebben ze geleerd over God, maar nu gaan ze leren op eigen benen te staan.

Make friends
Het is tof als tieners connectie kunnen maken met andere leeftijdsgenoten, je hebt die connectie nodig om als tiener te groeien. Wij bouwen aan een cultuur waar tieners zich top voelen, zodat ze gaan ontdekken wie ze zijn in God.

Make Fun
vermaak is niet de hoofdfocus, maar vinden het wel degelijk belangrijk dat tieners genieten van het samen zijn. Om aan te sluiten bij de tieners is het belangrijk dat er een goede balans is tussen serieus en lol/gezelligheid.Een film, bak chips met cola, friet bakken, zinderende activiteiten horen bij een tienerleven, geeft een boost aan de relatie van tieners als aan de ontwikkeling van je tiener.

 

oaseweb - next generation - oaseteenagers - foto
Tienerleider van onze Oase Teenagers
Kees Boudewijn Haeck komt uit Eden en heeft een passie voor de jonge generatie. Kees is creatief, enthousiast, grappig, passievol en heeft een persoonlijke relatie met Jezus. Kees heeft een toewijding gemaakt om één keer in de maand te komen spreken bij de tieners. Kees ziet ernaar uit jou te ontmoeten op de zondagmorgen.