Roots

Wat kun je verwachten?

Doel van Roots:
Stevig fundament leggen voor je geloof zodat je zelf in staat bent om God beter te leren kennen door het woord, gebed, gaven en de gemeente.

Korte toelichting:
Tijdens deze interactieve avonden ontvang je onderwijs en ontmoet je ook nieuwe mensen die dezelfde vragen en behoeften hebben als jij. Zo ga je Jezus beter leren kennen. Een deelnemer vertelt: “Ik zit mijn hele leven al in de kerk maar wat ik hier leer is voor mij nieuw. Het is krachtig onderwijs en ik heb hier heel veel aan. God is echt met mijn hart bezig.” Dit is een mooi getuigenis over wat het Woord van God doet in je leven. Als christenen weten wij veel over de bijbel, maar heeft het ook ons hart bereikt? Roots kan je helpen om de kennis naar je hart te brengen.Je bent van harte welkom deze onderwerpen te volgen!

Doelgroep:
Mensen die hongerig zijn naar meer van Jezus

Spreker:
Stefan van Eck heeft passie voor Jezus en vindt het heerlijk om iedereen mee op reis te nemen in het avontuur van geloven in God. Met het onderwijs in Roots ontvang je praktische sleutels om te leven als een sterke en stabiele christen.

Data van de cursus:
08 jan: Wie ben jij in Christus
15 jan: Vernieuwing van je denken
22 jan: Het Vaderhart van God
29 jan: Jij bent zoon/dochter van de Vader
05 feb: Leven in en door aanbidding
12 feb: Leven door het Woord
19 feb: Leven vanuit gebed

Tijd: 19:45 – 21:45 uur
Plaats: Anna Paulowna, G.C van Balen Blankenstraat 11 Oase
Kosten: geen kosten

Opgeven voor Roots:
Vul onderstaand contactformulier in en je bent aangemeld bij Roots

Je naam (verplicht veld)

Je e-mailadres (verplicht veld)