Kerstdiner

Kerstdiner op 14 december

Jaja, het is bijna weer zover, kerst…..Het jaar is voor de meeste van ons voorbij gevlogen en vaak kunnen we allemaal vertellen over onze hoogte- en dieptepunten die dit jaar zijn gepasseerd.
En dan komt nu de kerst er weer aan en daarbij komt ook gelijk de vraag:
“wat gaan we eigenlijk doen met de kerst? ”

Over die vraag hebben wij ook nagedacht en zo is er een mooi initiatief tot stand gekomen:
Als Oase vinden we het leuk om juist met kerst iets extra’s te doen voor onze omgeving. Dit gaan we doen door middel van een kerstdiner voor mensen uit Anna Paulowna e.o. Dit doen wij op vrijdagavond 14 december. De inloop is vanaf 17.30, dan volgt het buffet en we sluiten af rond 20.30

We nodigen 100 mensen uit de buurt uit voor een feestelijk kerstdiner. Dit diner serveren we in buffetvorm met variëteit van warme en koude gerechten.
We veranderen de Oase in een “restaurant voor 1 dag” waar onze gasten welkom zijn.
Samen eten is ook samen beleven, elkaar ontmoeten d.m.v. een ontspannen gesprek en een gezellige avond hebben. Daar hechten wij waarde aan en ons verlangen is dat we als kerk naast het Goede Nieuws, ook een ontmoetingsplek zijn voor de omgeving.

Na afloop geven we alle gasten een verrassing mee voor thuis.
Als je mensen weet die misschien wel een “steuntje in de rug” kunnen gebruiken, meldt ze dan voor 07-12-2018 aan via secretariaat@oaseweb.nl
Of vind je het leuk om mee te helpen? Graag! Enthousiaste vrijwilligers van binnen en buiten de Oase helpen mee om dit kerstdiner te realiseren en je bent welkom in dit gezellige team.

Met een vriendelijke groet,

Roel Spijker & team