Marieke Zeeman

Oase Connect 20-40 jaar in Anna Paulowna
Ondanks dat onze leef- en woonsituaties verschillend kunnen zijn, maken we allemaal keuzes op het gebied van onderwijs, werk, vriendschappen, partnerrelatie en gezin. Waar zie ik mezelf in de toekomst, hoe kom ik los van mijn verleden, hoe kom ik tot een goede partnerkeuze, hoeveel tijd besteed ik aan mijn carrière, welke plek kan ik innemen in de kerk, hoe doe ik dit naast mijn gezinsleven, hoe geef ik stille tijd vorm als ik zoveel afleiding (o.a. social media) om me heen heb, hoe hou ik alle ballen in de lucht?

Deze Connectgroep richt zich op (jong)volwassenen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar. Doel is elkaar beter leren kennen in alle ontspannenheid. Samen eten, BBQ-en, film kijken of een spelletjesavond. Onderwijs kan spontaan ontstaan, wanneer een thema leeft en we als groep besluiten ons hier meer in te gaan verdiepen. Door de laagdrempeligheid zul je ook de vrijheid en ruimte voelen ongelovige vrienden mee te nemen.

Ik geloof dat vanuit de ontspannenheid duurzame relaties en vriendschappen ontstaan, waardoor je ook buiten de Connectgroep om elkaar vaker gaat opzoeken. Hoe waardevol is het dan als je christelijke vrienden hebt op wie je kan terugvallen, die je om advies kan vragen en die voor je bidden. Samen huilen is makkelijker als je ook samen kan lachen!

Ik zie uit naar een kerk waar het bruist van jonge enthousiaste mensen (gezinnen) die hecht met God en elkaar zijn!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw tekst