Alpha cursus

Wat is Alpha?

De Alpha cursus biedt de mogelijkheid om op een ontspannen manier te ontdekken, wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en gezellig. Wereldwijd volgen jaarlijks miljoenen mensen de Alpha cursus.

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet, leuke nieuwe mensen, en het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag of Alpha-weekend. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:
– Is er meer?
– Wie is Jezus?
– Bidden: waarom en hoe?
– De Bijbel lezen: waarom en hoe?
– Hoe zit het met de kerk!

Praktisch

De Alpha cursus is wekelijks op de maandagavond vanaf 8 oktober t/m 17 december + zaterdag 24 november 2018. Inloop en maaltijd: 18.45 – 19.45 uur. Aansluitend cursus tot 21.30 uur.De Aplha-cursus is gratis. Kosten cursusboekje: € 4,95

Welkom!

Zin in een nieuwe uitdaging? Je bent van harte welkom op Alpha in Oase te Anna Paulowna. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Vul het onderstaande formulier in en je ontvangt meer informatie.

Locatie

CVG OASE
C.van Balen Blankenstraat 11
1761 DG Anna Paulowna

Je naam (verplicht veld)

Je e-mailadres (verplicht veld)